הרשימה לגידול ילדים עצמאיים
בגולה מתחם תרבות ופנאי - שמואל הנגיד 7 פ"ת
יובל אברמוביץ' בהרצאה חדשה ומרתקת להורים: הרשימה לגידול ילדים עצמאיים
ב-15 שנים האחרונות פגשתי עשרות אלפי ילדים, בני נוער והורים במסגרת הרצאותיי, וזיהיתי פער עמוק ומתמשך בין הדורות. ילדים ובני נוער חשים לא פעם שההורים סביבם אינם מבינים את עולמם, את החלומות שלהם ואת הקצב שבו הם חיים. מנגד, הורים רבים מרגישים בלבול, דאגה ולעיתים חוסר אונים מול התשוקות, השאיפות והבחירות של הדור הצעיר.
רוב ההורים פועלים מתוך אהבה ורצון להגן. אך לעיתים, דווקא ההגנה הזו מונעת מהילדים לפתח עצמאות, אחריות וביטחון פנימי. הצעירים רוצים לפרוש כנפיים, אבל לא תמיד יודעים מאיפה מתחילים, והעולם שבחוץ נתפס בעיניהם כמאיים ומבלבל.
מתוך דיאלוג ארוך עם הורים וילדים, שיחות עם אנשי חינוך, וליווי תהליך כתיבת רב המכר ״עד הדמעה האחרונה - 62 שיעורים מאימא״, נולדה ההרצאה "הרשימה לגידול ילדים עצמאיים״. הרצאה שמיועדת להורים המעוניינים לגדל ילדים עם חופש, אך גם עם כיוון. עם חלומות, אך גם עם כלים.
בהרצאה נעסוק בין היתר בנושאים הבאים:
מדוע התפיסה שהחיים מתחילים רק אחרי הצבא פוגעת בהתפתחות של ילדים ובני נוער.
איך דימויים מעולם הטבע עוזרים לנו להבין מתי נכון להאכיל, ומתי נכון לשחרר.
מהו המושג הדור האבוד, ואיך מונעים מילדינו להפוך לכזה.
כיצד ניתן לסייע לילדים לבנות נתיב אישי לחלומות שלהם, בלי להכתיב ובלי לוותר.
ואיך מחקרים ותיאוריות עדכניות בתחום החינוך וההתפתחות יכולים לשנות את ההורות שלנו בפועל, לא רק בתיאוריה.
הרשימה לגידול ילדים עצמאיים היא הרצאה רגישה ומעוררת מחשבה, שמאפשרת להורים לעצור, לבחון מחדש דפוסים מוכרים, ולצאת עם שפה וכלים שמסייעים בגידול ילדים עצמאיים, סקרנים ובטוחים יותר בעצמם.
אורך הפעילות כשעה וחצי.
ניתן לבטל עד 2 ימי עסקים לפני האירוע
עלות ביטול 5% מערך העסקה